Ψησταριά με κυπριακές σπεσιαλιτέ με μετάδοση σε Google Plus party mode!

Χθες το βράδυ μαζέψαμε από το δάσος ξύλα για να κάνουμε ψησταριά.   Ο κύριος Χρήστος μας έδειξε ποια είναι καλά για προσάναμμα και πως να τα φτιάχνουμε όλα.   Η ομάδα από την Κύπρο που είναι επίσης εδώ για κατασκήνωση όμως είχε και αυτή πολλά να μας μάθει.   Αυγά ποσέ στην ψησταριά!   Βγάζεις το πορτοκάλι και βάζεις το αυγό μέσα στο μισό φλούδι και όλο μαζί πάνω στα κάρβουνα.   Παίρνει ένα απαλό άρωμα πορτοκαλιού στο τέλος που είναι καταπληκτικό.

Η άλλη πατέντα της βραδιάς ήταν το Google Plus party mode.   Είναι νέο χαρακτηριστικό στις εκδηλώσεις του Google Plus κατά το οποίο όποια φωτογραφία πάρεις (αφότου δηλώσεις παρών στην εκδήλωση) ανεβαίνει απευθείας στον τοίχο!   Οι Κύπριοι επισκέπτες είχαν εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα πρόσβασης στο ελληνικό διαδίκτυο και αμόλησαν όλα τους τα gadget με μανία.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. grandmother50
    Aug 20, 2012 @ 13:53:07

    Εσείς περνάτε ονειρεμένα και λίγοι και καλοί το ξέρουν έτσι;;;!Υπέροχη κατασκήνωση κι ιδίως πούναι και πολύ φίλοι μου κι όλοι τους πολύ καλά παιδιά και πονεμένα με το γνωστό θέμα σε όλους που δεν ξ ε χ ν ά μ ε!Είχα πολλούς φίλους στο Πανεπιστήμιο ΑΠΘ στη Σαλονίκη,πολύ εγκάρδια άτομα,σε διαφορά με πολλούς δικούς μας..Τώρα για την πατέντα με το πορτοκάλι και το αυγό με άρωμα πορτοκαλιού,να με συγχωρείτε,αλλά είναι παλιά συνταγή για μένα με παιδιά προσκόπους-ανιχνευτές στο 58ο+7ο σύστημα Βόλου κι ήταν απ’τις πιο καλές συνταγές τους στις εξορμήσεις τους!!Μου τόλεγαν,πριν 15 χρόνια μιλάμε τώρα,και δε το πίστευα!Ποιός το πρωτοσκέφτηκε,δε ξέρω αλήθεια,αλλά είναι πράγματι νοστιμότατα και πολύ οικονομική ιδέα!Το πορτοκάλι σε χρήση..μπρικιού και με γεύση κιόλας!Εχω φωτό με ψάρια,μπαρμπούνια που πιάναν οι ίδιοι και ψημένα σε λίγο που θα “κατεβάσω” σε λίγο για του λόγου το αληθές!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: