Ξένοιαστο μελίσσι της κατασκήνωσης και μπίζνες

This slideshow requires JavaScript.

“Είμαι τατουαζιέρης!”   Ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω τον όρο.   Μου έκανε με λάσπη από το ποτάμι ένα προσωπάκι στο μπράτσο.   “Δεν χωράνε δυο μάτια, θα είναι Κύκλωπας.”   Ευτυχώς δεν με χρέωσε.

Πιο πέρα στην ίδια βόλτα γέννησε και άλλη επιχειρηματική ιδέα.   Βλέποντας το ίδιο γεωλογικό φαινόμενο που έκανε άλλους να φαντάζονται εξωγήινους στα Τζουμέρκα, σκέφτηκε να ζωγραφίσει κάτι πάνω στον βράχο και να το πουλήσει για παζλ!

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. grandmother50
    Aug 20, 2012 @ 14:25:40

    Φοβερά αυτά τα παιδιά αλήθεια και με τρομερή φαντασία!Ασε επιχειρηματικότητα από τώρα με το βράχο-παζλ και τα λασποτατουάζ!Ευτυχώς είναι μικρά ακόμα και δουλεύουν με τη φαντασία τους το εμπόριο και τις επιχειρήσεις γιατί όταν μεγαλώσουν θα καταλάβουν πόσο μεγάλος πόνος είναι το “ξεπούλημα”των βράχων μας και των εκτάσεών μας!!Τί θυσαυρός είναι όταν μπαίνεις στα παιγνίδια τους και τα εμπλουτίζεις νιώθωντας και πάλι παιδί..δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για μένα από τις ώρες που παίζω με τα εγγόνια μου κι είμαι πιο παιδί απ’αυτά..Η κόρη μου λέει πως μόνο εγώ τα παίζω έτσι και τόσο πολύ!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: